Gratis geleverd binnen 5 werkdagen

Veelgestelde vragen


Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Stel dan hier je vraag.

Het textieldoek is gemaakt van stevig 230 g/m2 Decotex. Dit heeft een mooie matte uitstraling en een fijne elastische structuur waardoor het doek goed strak te trekken is. Tevens is het materiaal B1 gecertificeerd en dus brandvertragend.

Het frame van aluminium heeft een diepte van 19mm en is leverbaar in het zwart of zilver.

Een Muurstatuur bestaat uit een aluminium frame in 4 delen, jouw gekozen print op textieldoek, montagemateriaal en wandbevestiging.

Nee, integendeel! Dankzij de voorgeboorde gaten schroef je zelf het frame gemakkelijk tegen de wand. Het doek “druk” je vervolgens binnen enkele seconden in het frame. Klik hier om de handleiding te downloaden.

Ja dit is zeker mogelijk. Stuur even een mailtje naar klantenservice@muurstatuur.nl en geef aan welk doek en in welk formaat je deze graag zou willen bestellen. Dan krijg jij van ons een passend voorstel.

Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van de laatste productontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

In de webshop kan je met alle gangbare betaalmogelijkheden afrekenen waaronder iDeal, PayPal en Apple Pay.

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spam of ongewenste reclame terecht is gekomen. Mocht je na enkele uren nog steeds niks ontvangen hebben neem dan contact op.

Jouw Muurstatuur wordt speciaal in het door jouw gewenste formaat geproduceerd. Hierna wordt deze vanaf de productielocatie door een van onze verzendpartners bij jou afgeleverd.

95% van de bestellingen worden binnen 5 werkdagen afgeleverd. Vanwege enorme drukte bij onze verzendpartners kan het soms voorkomen dat je pakket er een dag langer over doet.

Nadat je bestelling in productie is genomen krijg je een statusupdate via email. Hierin staat een track and trace link waarmee je kan zien wat de status van je bestelling is en wat de verwachte leverdatum is.

Het frame en het doek worden in 2 verschillende pakketten geleverd. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de ene een dag eerder aankomt dan de andere. We verzoeken je een dag te wachten. Mochten beide pakketten er dan nog niet zijn neem dan contact op.

Ondanks dat je Muurstatuur met veel zorg verpakt en verzonden wordt kan het voorkomen dat er lichte krasje komen op het frame. Doordat de zichtbare delen van het frame een extra beschermingsfolie hebben zitten eventuele krasje vaak op de achterkant en dus niet in het zicht. Mocht er onverhoopt toch ernstigere schade aan het frame of doek zitten neem dan contact op voor een passende oplossing.

Wij behandelen je bestelling met zorg. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Neem contact met ons op, wij gaan dan kijken naar een passende oplossing. Omdat de bestelling op maat voor jouw gemaakt wordt vervalt het herroepingsrecht. Dit betekent dat wij jouw bestelling niet retour nemen. Is jouw bestelling nog niet in productie dan kan je deze kosteloos annuleren.